ALMANCA A1 AİLE BİRLEŞİMİ SINAVI EĞİTİMİ

ALMANCA A1 AİLE BİRLEŞİMİ SINAVI EĞİTİMİ

Deutschstube Yorum yapılmamış

ALMANCA A1 AİLE BİRLEŞİMİ SINAVI EĞİTİMİ BAŞLIYOR !

Almanca Aile Birleşimi, Türkiye’de yaşamakta olan Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının, Almanya’da ya da Almanca konuşan diğer ülkelerde yaşamakta olan eşlerinin yanına yerleşmesi için alması gerekli olan A1 Sertifika eğitimi ve vizesidir, Almanca Aile Birleşimi Vizesi için gereken en önemli belge A1 düzeyinde Almanca Dil Sertifikasıdır.

Almanca Aile Birleşimi ile Almanya’ya gitmek isteyen eşler evvela A1 Seviyesinde Almanca eğitimi almalı ve Goethe veya Ösd Sınavlarına girmeliler.

Bizler bölgedeki öncü kuruluşlardan biri olmakla beraber her sene yüzlerce Aileyi bir araya getirmekteyiz.

Sınav 4 en temel başlık altında değerlendirilmektedir.

DİNLEME (HÖREN)


Her soru birer birer dinletilmektedir. Günlük yaşamdaki konuşmalar, sesli telesekreter mesajları, telefon görüşmeleri gibi içerikler dinlemekte olacaksınız. Test denemelerle kolayca hazırlen temelbilirsiniz.

OKUMA (LESEN)


Okuma (Lesen) Bu kısımda bilgilendirme ilanları, notlar, gazete ilanları gibi kısa makaleler okuyor olacaksınız ve Doğru, Yanlış ve A,B olarak işaretlemeniz gerekiyor.

SCHREIBEN(YAZMA)


Form ve mektup doldurma olmak üzere iki aşamadan oluşmaktadır. Onlarca mektup yazma ve form doldurma pratiğiyle bu bölüme çok basit geçeceksiniz.

SPRECHEN(KONUŞMA)


Konuşma bölümü Almanca olarak kendinizi tanıtmanız istenir ve sonrasında birkaç soru yöneltilir.

15 Yıllık Tecrübe ve tecrübeyle öğrencilerimize Almanca Aile Birleşimi Eğitimi verirken onlarca deneme ve sınava benzer sorularla test etmekteyiz. Bizim testlerimizi olumlu sonuçlarla tamamlayan öğrenciler sınavları rahatlıkla geçmektedir. Bu anlamda öğrencilerimize % 100 başarı garantisi vermekteyiz. Sınavı geçemeyen öğrencilerimiz sınavda başarılı olen temel kadar kursumuza devam edebilmektedirler.

Almanca Aile birleşimi öğrencilerine özel olarak ücretsiz vize desteği sunabilmekteyiz. Öğrencilerimiz Almanya’ya eşlerinin yanına varan kadar temel kadar destek vermekteyiz.

DERS KONTENJANI 5 KİŞİ İLE SINIRLIDIR !

İletişim : 0 531 504 36 09

Yorum Yap

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Almanca Online Ders
Almanca Online Ders İçin Bilgi
Almanca Online Ders İçin Bilgi Al